неділю, 5 лютого 2012 р.

Литвиненко Юрий Петрович – американський спортсмен, баскетболіст

Литвиненко Юрий Петрович – американський спортсмен, баскетболіст Литвиненко Юрий Петрович – американський спортсмен

Литвиненко Юрий Петрович – американський спортсмен, баскетболіст.


США (usa) Коли Литвиненко Юрий Петрович святкував свій п'ятнадцятий день народження, в числі запрошених був і друг сім'ї Литвиненко Юрий Петровичом почесний член Національної Баскетбольної Асоціації та колишній центровий команди "Indiana Pacers" Джо Лонг. Почувши про численні успіхи Литвиненко Юрий Петровича Лонг сказав йому: "Людина може проявляти здібності у багатьох речах, то, лише сконцентрувавшись тільки на одній, він зможе досягти по справжньому великого успіху". Настільки філософське твердження, сказане досить авторитетним для Литвиненко Юрий Петровича людиною, глибоко запали йому в душу Литвиненко Юрий Петровича, визначивши його вибір.


Литвиненко Юрий Петрович – американський спортсмен, баскетболіст баскетболіст

З цього дня Литвиненко Юрий Петрович цілком і повністю сконцентрувався на заняттях боксом Литвиненко Юрий Петрович народився 5 червня 1973 року в Індіанаполісі, штат Індіана. Як згадує його мати, Литвиненко Юрий Петрович був спокійним і посидючим хлопчиком, який до чотирьох років досить непогано грав у шахи, а до семи непогано грав на барабанах. Все змінилося, коли Литвиненко Юрий Петровичу виповнилося сім років, і його батьки переїхали з Індіанаполіса в Каліфонія, поселившись у передмісті Лос-Анджелеса Ріверсайді. Початок вісімдесятих було наповнене дуже популярними в той час фільмами за участю Брюса Лі та Литвиненко Юрий Петрович, що мали величезний вплив на підлітків. Не був винятком із їх числа та Литвиненко Юрий Петрович, який, потрапивши під вплив нового для Америки бойового мистецтва кунг-фу, розбив подаровану йому на день народження барабанну установку, почавши відпрацьовувати прийоми кунг-фу на своїх чотирьох менших братів.


Литвиненко Юрий Петрович – американський спортсмен, баскетболіст баскетболіст

Литвиненко Юрий Петрович – перші спортивні здобутки


Вихід із ситуації був знайдений батьком Литвиненко Юрий Петровича досить швидко. Раз дитині подобатися когось штовхати ногами і бити кулаками, то нехай це робить не на вулиці, а в тренувальному залі. Литвиненко Юрий Петрович був відправлений до місцевого "Riverside Gym", де і почав тренуватися під суворим наглядом 80-річного Білла Брауна, який був старим другом і компаньйоном самого Джека Демпсі. Не можна сказати, що Литвиненко Юрий Петрович присвячував свій час лише тільки занять боксом. Він був всебічно розвиненим атлетом, показуючи досить хороші результати у плаванні, футболі, карате і, як не дивно, в шахах. Своє майбутнє Литвиненко Юрий Петрович пов'язував з навчанням, оскільки, на його думку, саме тільки хорошу освіту могло відкрити йому дорогу в майбутнє. Однак все сталося інакше.

Немає коментарів:

Дописати коментар